Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
05.05.2024
Heldig dansker har lørdag vundet 14 millioner i Lotto - her er kuponen købt
Heldig dansker har lørdag vundet 14 millioner i Lotto - her er kuponen købt
Sommerfornemmelserne er for alvor over Danmark, og efter lørdag aftens Lotto trækning bliver sommeren formentlig lidt lunere for tre heldige danskere. Aftenens helt store vinder, som løber afsted med førstepræmiepuljen på varme 14 millioner kroner, ved det måske ikke endnu.

Det er ingen hemmelighed, at det kræver held at vinde i Lotto, og præcist dette held havde en dansker med sig i lørdag aftens Lotto trækning. Vinderen, der ramte de syv rigtige tal, kan glæde sig over at være blevet vilde 14 millioner skattefri kroner rigere. 

Men aftenens helt store vinder ved måske ikke endnu, at der er mange millioner på vej: Vedkommende har købt sin kupon i Meny i Køge, og for at få milliongevinsten skal den ultraheldige indehaver af den gyldne kupon tjekke den i en butik eller via Danske Spils hjemmeside.
Så hvis du ligger inde med en kupon fra Meny i Køge, kan det være en god idé at tjekke den. Den kan nemlig være vanvittige 14 millioner kroner værd. 

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Spil Lotteri.

Tre nye millionærer lørdag aften
Der var ikke kun én heldig vinder i aftenens Lotto trækning. To andre, heldige danskere kan nemlig også se frem til at stå op søndag morgen som nyudklækkede millionærer. Vanen tro var der nemlig også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uges trækkes lod om to gevinster á 1.000.000 kroner blandt alle spillede rækker.

 • Den ene vinder har spillet med via sit PLUS-abonnement og er fra det sydlige Region Sjælland.
 • Den anden vinder har købt sin kupon i Bladkiosken i Nykøbing F.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto uge 18:

4, 9, 13, 23, 25, 27, 32 

Tillægstal Lotto uge 18:

10 

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræ-miepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner. Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564,007 kroner. Siden 2015 har Lotto haft en Milliongaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen – som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker. 

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to milli-onærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.