Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
07.05.2024
Danskerne vinder sekscifret gevinst ved dansk Eurovision-succes
Danskerne vinder sekscifret gevinst ved dansk Eurovision-succes
Hvis Saba går hele vejen og vinder Eurovision, er hun ikke den eneste, der har noget at juble over: En lang række af kunderne hos Danske Spil har nemlig sat penge på, at netop den danske sangerinde ender øverst på podiet.

Der er bred, dansk opbakning til Saba og sangen ’Sand’ ved denne uges Eurovision i Malmø – faktisk er opbakningen så stor, at Danske Spil kommer til at udbetale mere end halvanden millioner kroner i gevinster til kunder, som har satset på dansk sejr i musikkonkurrencen.

”Det er noget, der tyder på, at danskerne i stor stil har ’stemt’ med hjertet, så der er rigtigt mange af vores kunder, som får del i sejren, hvis Saba går hen og vinder det hele på lørdag,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter og Eurovision-ekspert hos Danske Spil.

Han medgiver dog også, at selvom han bestemt håber på dansk sejr, så er det ikke det, han med sin ekspert-kasket på i første omgang tror på.

”Det er ingen hemmelighed, at Saba ikke er vores favorit. Vi har vurderet, at det danske bidrag er en stærk sang, som nok skal hente en del point hos fagjuryen, men spørgsmålet er, om den danske sang kommer til at ramme seerne lige så stærkt. Det virker som om, at den foretrukne musikstil i Eurovision i år har taget en drejning over i det mere ekstreme, og her skiller vores mere klassiske Eurovision-bidrag sig faktisk lidt ud fra mængden, men måske kan det i sidste ende være til Sabas og Danmarks fordel?”

Hvis Saba skal gøre sig forhåbninger om den samlede sejr, skal hun i første omgang videre fra torsdagens semifinale, og det er slet ikke givet, at hun klarer det.

”Der er virkelig mange forskellige stilarter med i dette års Eurovision, og favoritterne er langt fra de klassiske Eurovision-sange. Vi vurderer, at Kroatien, Schweiz, Ukraine og Italien ligger noget lunere i svinget i forhold til den samlede sejr. Især det kroatiske nummer kommer formentlig til at gøre det godt. Det er et rigtigt godt mix af både pop, rock, techno og rave-musik med godt gang i den,” lyder vurderingen fra Danske Spils oddssætter.

Se den første semifinale i aften fra klokken 21 på DR. Saba er med i næste semifinale, som er på torsdag – samme tid, samme sted.