Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
10.06.2024
Efter historisk gevinst finder Danske Spil to ekstra millionærer
Efter historisk gevinst finder Danske Spil to ekstra millionærer
Ugen der startede med den største Eurojackpot-gevinst herhjemme nogensinde - endte med at lørdagens Lotto-trækning gjorde to danskere til millionærer. For fjerde uge i træk var der ingen, der vandt førstepræmien, så Lottos førstepræmiepulje er nu helt oppe på 16 millioner kroner.

Sidste uge vil for altid gå over i historien, som den, hvor en dansker vandt 760 millioner i Eurojackpot, mens to andre vandt 50 millioner i samme lotteri: Men for to andre helt almindelige danskere vil ugen nok snarere blive husket som ugen, hvor de hver især blev millionærer ved at vinde en enkelt million i Lottos ekstratrækning Millionærchancen.

Den ene vinder kommer fra Sydjylland og havde spillet 10 rækker med Joker via sit PLUS Abonnement. Kuponen havde en række med 2 rigtige, hvilket gav 50 kroner udover millionen.

Den anden vinder kommer fra Kolding og havde spillet 10 rækker via mobiltelefonen. Der var ingen yderligere gevinst på kuponen, så den samlede præmie lyder på 1.000.000 kroner.

Hos Danske Spil glæder de sig både over de vanvittigt store og over de normalt store gevinster.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Vi havde i dagens lotto trækning ingen vindere af førstepræmiepuljen. Næste uges pulje er 16 Mio kr.

Lotto, vindertal, 8. juni

1, 4, 9, 16, 17, 27, 33

Lotto, tillægstal, 8, juni

7

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.