Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
14.06.2024
Så mange millioner udbetaler Danske Spil, hvis Danmark vinder EM
Danske Spil udbetaler 13,5 mio. kr. til kunderne, hvis Danmark vinder EM i Tyskland.
Det kan blive både en stor glæde og en dyr fornøjelse for Danske Spil, hvis landsholdet får succes ved fodbold-EM. ”Lige nu står vi til at udbetale 13,5 millioner kroner til danskerne – og det tal skal nok blive en del højere i løbet af EM,” siger Danske Spils oddssætter.

Med bare to dage til Danmarks første kamp ved EM-slutrunden i Tyskland tegner der sig et billede af en stor, folkelig opbakning til det danske fodboldlandshold. Sådan lyder meldingen fra Danske Spil, der står til en kæmpe regning, hvis de danske landsholdsspillere løfter EM-trofæet om en måned.

”Vores kunder har fundet slutrunde-optimismen frem og de håber tydeligvis på, at Kasper Hjulmands drenge når langt. Lige nu står vi til at udbetale 13,5 millioner kroner til danskerne, hvis Danmark går hele vejen – og det tal skal nok blive en del højere i løbet af EM,” siger oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

Sund optimisme
Danske Spil vurderer, at der er en række lande, der har større chancer end Danmark for at løbe med titlen, men også hos statens spiludbyder er der sund EM-optimisme at spore.

”Bare fordi vi ikke har Danmark som favoritter, betyder det jo ikke, at de ikke kan vinde turneringen, og vi håber naturligvis også på dansk succes. Ja, vi skal udbetale en stor sum i gevinster, hvis Danmark vinder, men der er jo en grund til at vi hedder Danske Spil: Vi krydser i dén grad fingre for, at vi får lov at udbetale de mange millioner om en måned,” siger Mathias Reimer Larsen.

EM skydes i gang fredag aften med kampen Tyskland-Skotland.