Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
16.06.2024
Danske Spils kunder har overraskende favorit som dansk EM-topscorer
Pierre-Emile Højbjerg er topscorer-favorit hos Danske Spils kunder.
Det er sjovt nok ikke en angriber, som kunderne hos Danske Spil tror mest på som dansk EM-topscorer. Det er heller ikke spilleren, der plejer at sparke straffespark. ”Vi blev faktisk lidt overraskede, da vi begyndte at se tendensen, men på den anden side, så ER han jo brandvarm,” siger Danske Spils oddssætter.

I aften møder Danmarks landshold Slovenien i en kamp, hvor der - modstanden taget i betragtning - burde være en del mål i de danske drenges støvler. Men hvem skal målene komme fra?

Tre mål i de sidste tre testkampe før EM har fået danskerne til at se bort fra de sædvanlige kandidater til titlen som dansk EM-topscorer: Pierre-Emile Højbjerg er manden, som næsten hver tredje af kunderne hos Danske Spil tipper til at score flest, danske EM-mål.

”Traditionelt har vores kunder været særdeles glade for Rasmus Højlund, men med tre mål i de sidste tre testkampe før EM, satte Pierre-Emile Højbjerg lige en tyk streg under sit topscorer-kandidatur – og det pirrede i den grad vores kunders interesse, så 30 procent af alle bud på en dansk EM-topscorer er sat på Pierre-Emile Højbjerg. Vi blev faktisk lidt overraskede, da vi begyndte at se tendensen, men på den anden side, så ER han jo brandvarm,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Tiltroen til den danske midtbanespiller har dog også sin grænse. Når det gælder om at skyde på hele EM’s topscorer, så tror Danske Spils kunder alligevel mere på franske Kylian Mbappé.

Danmark møder søndag aften kl. 18.00 Slovenien i deres første kamp ved EM.