Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
17.06.2024
To nye millionærer i Lotto i weekenden - nu er der 18 millioner i puljen
To nye millionærer i Lotto i weekenden - nu er der 18 millioner i puljen
Ingen ramte lørdagens førstepræmiepulje i Lotto - men to heldige danskere vandt alligevel hver en cool million kroner. Se her, hvor i landet millionerne landede.

1.000.000 kroner skattefrit: Det var gevinsten for to særdeles heldige danskere, som begge spillede med i Lotto i lørdags. I første omgang havde de godt nok ingen gevinst, men i ekstratrækningen Millionærchancen, var de helt anderledes heldige.

Den ene million er vundet på en kupon, der er købt i SuperBrugsen i Ferritslev på Fyn - så hvis du ligger inde med en kupon, der er købt i det fynske, så kan det da i den grad godt være, at den lige skal tjekkes en ekstra gang.

Den anden million er vundet af en af Danske Spils faste PLUS-abonnenter fra Aarhus-området. Danske Spil har endnu ikke snakket med de to vindere, men ønsker dem begge stort tillykke.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Det var femte uge i træk, at der ingen førstepræmievinder var - og det betyder, at puljen overlever, så der næste lørdag er hele 18 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Lotto. Dermed er der udsigt til, at en heldig vinder kan lande den største gevinst i Lotto, siden en heldig dansker vandt 19 millioner i marts 2022.

Lotto, vindertal 15. Juni

1, 7, 18, 24, 27, 31, 34. 

Lotto, tillægstal, 15. juni 

28

Om Lotto Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner. 
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner. 
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker. 

Om Millionærchancen Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.