Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
05.06.2024
Vinderen af 760 millioner hos Danske Spil er fundet: "Jeg kan næsten ikke tro det"
Vinderen af 760 millioner hos Danske Spil er fundet: "Jeg kan næsten ikke tro det"
Den dansker, der havde købt den gyldne Eurojackpot-kupon på Trianglen i København, har naturligvis svært ved at fatte, hvad der er sket, og kan ikke forstå sit held: "Tænk sig at det netop er mig, som sidder med de helt rigtige vindertal, og at jeg er så utrolig heldig."

Så er den ufatteligt heldige person, som har vundet danmarkshistoriens største gevinst med Eurojackpot, fundet. Vedkommende vil om nogle uger få lidt over 760 millioner kroner ind på sin konto, og har pludselig millioner af muligheder. Inden da modtager vinderen et forskud på 200.000 kroner.

Danske Spil har talt med vinderen, som siger:

"Det her er kæmpe, kæmpestort. Tænk sig at det netop er mig, som sidder med de helt rigtige vindertal, og at jeg er så utrolig heldig at have vundet Danmarkshistoriens største gevinst på trekvart milliard danske kroner.

Jeg kan næsten ikke tro det. Jeg har det fint, men skal jo lige være helt sikker på, at det faktisk er mig, som er den heldige vinder. Når jeg kan se, at forskuddet på 200.000 kr. bliver sat ind på min konto, tror jeg først, at det rigtigt går op for mig."

Den mildt sagt overraskede, nyudklækkede multimillionær har nu alle muligheder for at opfylde sine største drømme. Men det kan være svært at begribe, at det pludselig er realiteten.

"Jeg har endnu ikke gjort mig tanker om, hvad gevinsten skal bruges til. Men jeg ser frem til at tale med Danske Spils millionærrådgiver, så jeg og min familie kan tage hul på et helt nyt kapitel af vores liv og mon ikke vi i hvert fald tager en tur ud i verden med børnene," siger den overvældende glade vinder til Danske Spil.

Danske Spil glade på vinderens vegne
Alle vindere af mere end 1 million kroner tilbydes millionærrådgivning hos Danske Spil. En stor gevinst kan være livsomvæltende, og rådgivningen skal sikre vinderne en god start på livet som millionærer.

"Vi er så utroligt glade på vinderens vegne. Det er simpelthen så vildt! Det er dejligt, at vedkommende har meldt sig, og at vores dygtige kundecenter nu har haft den allerførste kontakt. Vi har armene over hovedet og håber, at vinderen vil fejre sin ufattelige lykke sammen med familien, ligesom vi fejrer det her i Danske Spil," siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot, og fortsætter:

"I Danske Spil vil vi gerne tage hånd om de danskere, der vinder store gevinster, og sikre, at de får en god start på livet som mangemillionærer. Det kan være en stor omvæltning at vinde en stor gevinst, og det er vigtigt, at vinderne får den rette, praktiske rådgivning om deres nye, økonomiske situation og det, der følger med den."

Erfaringen er, at vinderne er glade for at få besøg af de særligt uddannede rådgivere, og det er langt de fleste, der takker ja til tilbuddet om millionærrådgivning.

Udover millionærrådgivningen bliver de store vindere i Danske Spil tilbudt at komme med til en række arrangementer, hvor de kan mødes med andre store vindere og dele deres erfaringer med ligesindede.

Mere end 300 danskere blev sidste år millionærer med Danske Spils lotterier.

Andenpræmievinderen af 50 millioner kroner på en kupon købt i Føtex Svendborg har Danske Spil endnu ikke talt med.

De 11 danske Eurojackpot-førstepræmier – indtil 4. juni 2024:

1. 759.318.630 Eurojackpot, 2022 (Region Syddanmark) 

2. 315.009.958 Eurojackpot, 2015 (Region Hovedstaden) 

3. 310.785.127 Eurojackpot, 2021 (Region Sjælland) 

4. 210.688.619 Eurojackpot, 2018 (Region Sjælland) 

5. 148.183.435 Eurojackpot, 2017 (Region Nordjylland) 

6. 135.177.015 Eurojackpot, 2012 (Region Hovedstaden) 

7. 114.000.000 Eurojackpot, 2017 (Region Hovedstaden) 

8. 107.000.000 Eurojackpot, 2022 (Region Syddanmark) 

9. 69.678.692 Eurojackpot, 2021 (Region Sjælland) 

10. 63.287.630 Eurojackpot, 2023 (Region Sjælland)

11. 63.257.880 Eurojackpot, 2017 (Region Sjælland) 

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 19 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag. Mere information om trækningen kan findes på: https://danskespil.dk/eurojackpot/vindertal