Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
05.07.2024
Danskerne tror for alvor på Jonas Vingegaard – afgørende enkeltstart venter
Danskerne tror for alvor på Jonas Vingegaard – afgørende enkeltstart venter
Fredag gælder det årets første enkeltstart i Tour de France, hvor der er lagt op til en hæsblæsende klassementskamp – og det kan godt blive lidt af en dansker-fest, hvis man spørger kunderne i Danske Spil, der har Jonas Vingegaard som favorit.

Danske Spil har kigget i systemerne og kan se, at hele 25% af vores Oddset-kunder tror på en etapesejr til Jonas Vingegaard. Den, som næstflest tror på vinder etapen, er Remco Evenepoel, og det er til sammenligning kun 13%, der mener, at han er at finde øverst på sejrskamlen i målbyen Gevrey-Chambertin, når etapevinderen kåres.


Oddssætter forudser top-3-placering til Vingegaard

Selvom kunderne er optimistiske og håber på Jonas Vingegaard som etapevinder efter dagens enkeltstart, har oddsætterne en anden – stadig opmuntrende – forventning til danskeren.

”Jonas Vingegaard er godt kørende og har i Tourens første dage vist imponerede styrke. I dag venter en vigtig etape, der virkelig kan teste styrkeforholdene mellem rytterne. Hos Danske Spil tror vi, at sandsynligheden for en flot placering i top-3 er større end etapesejren. Men samtidig er det en flad rute, som ikke traditionelt ligger bedst til vores darling fra Glyngøre, og vi mener, at sandsynligheden for en top tre placering er ca. 20%. Vi er spændte på at se, hvor meget Vingegaard kan overraske, og det er tydeligt for os, at vores kunder begynder at tro på, at Vingegaard gør et flot comeback i dette års Tour,” fortæller Thomas Theede Therkildsen, der er Tour de France-ekspert og oddssætter hos Danske Spil.

Danske Spil tror, der er omkring 5% sandsynlighed for, at Jonas Vingegaard vinder etapen, hvilket svarer til odds 20, og der er odds 1,6 på, at Remco Evenepoel vinder, hvilket svarer til 65% sandsynlighed. En top-3 placering for Jonas Vingegaard giver odds 5 igen, hvilket svarer til 20% sandsynlighed.

Siden Jonas Vingegaards voldsomme styrt i Baskerlandet rundt har det været tvivlsomt, hvorvidt han ville være klar til at køre med favoritterne på de første stigninger. Den dobbelte tour-vinder har siden vist, at han i den grad er stærk nok til at køre med i klassementet – og det har fået troen på ham til at stige hos Danske Spils kunder.

Følg med i enkeltstarten i Tour de France på TV2.