Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
Koncern

Danske Lotteri Spil

Hero image

Danske Lotteri Spil er selskabet bag de spil, som lader tilfældigheden råde, altså lotterierne. Hele overskuddet fra Danske Lotteri Spil går til udlodningsmidlerne, som støtter utallige gode formål. Således får tusindvis af spejdere, atleter, frivillige foreningsledere, musikere, friluftsentusiaster, skoleelever og ufattelig mange andre hvert eneste år gavn af udlodningsmidlerne.

De fleste kender Danske Lotteri Spil gennem vores nok mest berømte spil: Lotto. Lotto fik premiere i oktober 1989, og hundredtusindvis af danskere spiller Lotto hver uge. Endnu flere, når puljen er virkelig stor. Lotto er danskernes kilde til drømmen om en milliongevinst – for tænk nu, hvis du vandt? I Lotto er der garanteret 8 millioner kroner i førstepræmie, og bliver den ikke udtrækket lørdag aften, lægges der yderligere 2 millioner kroner i puljen til ugen efter.

De, der drømmer om de helt store gevinster, har mulighed for at spille Vikinglotto og Eurojackpot hos Danske Lotteri Spil. I Eurojackpot, som trækkes hver fredag og tirsdag, er førstepræmien intet mindre end 750 millioner kroner – i øvrigt en gevinst, som en dansker i 2022 var den første til at vinde. Det kan være livsændrende pludselig at vinde en stor gevinst og måske fra den ene dag til den anden være økonomisk uafhængig. Derfor tilbyder vi særlig millionærrådgivning til alle, der vinder over 1 million kroner. Rådgiverne er meget erfarne, statsautoriserede revisorer, som hjælper de største vindere godt i gang med livet som millionær. Over 300 danskere blev i 2023 millionær med Danske Spil.

Fakta om Danske Lotteri Spil
Derudover tilbyder Danske Lotteri Spil skrabespillene under brandet Quick, og mange danskere har på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med en Quick skrabejulekalender og håbet, at netop deres kalender indeholdt 10 juletræer. Quick er gennem årene blevet en fast del af danskernes påske- og juletraditioner, og kunderne viser stigende interesse for at skrabe med både online og digitalt.