Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
Udlodningsmidlerne

”Jeg bliver sgu nok aldrig verdensmester”

Anders Skaarup Rasmussen, professionel badmintonspiller, møder Sarah Bro i podcasten 'Øjeblikket'.

Anders Skaarup Rasmussen har i løbet af sine mange år som professionel herredoublespiller vundet et utal af turneringer rundt omkring i verden, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sarah Bro, at karrierens største øjeblik fandt sted på dansk grund.
Få dage efter han slog den sidste fjerbold over nettet i Tyskland, er Anders Skaarup Rasmussen tilbage i Idrættens hus i Brøndby.

Han har fået en guldmedalje med hjem som bevis på det europamesterskab, han lige har vundet med sin doublemakker, og i den anledning bliver der også afholdt en medaljeceremoni i badmintonhallen.

Hallen er fyldt godt op, for den 35-årige Anders Skaarup Rasmussen har netop haft sin daglige træning med hele Danmarks badmintonelite. En blanding på tværs af både køn og alder, som hjælper og udfordrer hinanden, og som i fællesskab har skabt et tårnhøjt niveau for dansk badminton.
Og netop fællesskabet omkring den sport, der ellers kun har en eller to spillere på hver side af nettet, havde også en kæmpe betydning for Anders Skaarup Rasmussen i det øjeblik, hvor han vandt Tomas Cup’en, der er kendt som VM for hold, med de danske badmintonherre.

”Så eksploderer det bare derfra. Jeg løber ned ad trappen som vi skal, men de andre de røg ud over gelænderet (…) Alle bidrog til den samlede sejr – om det så var første dagen eller sidste dagen,” fortæller Anders Skaarup Rasmussen der spillede double under den prestigiøse turnering, som Danmark vandt for første gang i 2016.

Jeg går ud og giver min kone et kram, og der begynder jeg så at græde, fordi jeg siger til hende: Jeg bliver sgu nok aldrig verdensmester

Anders Skaarup
I podcasten 'Øjeblikket' med Sarah Bro
Hjemmebanefordel
Med pokalskabet som bagtæppe fortæller Anders Skaarup Rasmussen i denne episode af ’Øjeblikket’ Sarah Bro om, hvordan kampen for alle disse trofæer har resulteret i, at han bruger de fleste af årets dage væk fra Danmark.

Derfor beskriver han også sin deltagelse til VM i København i 2023, som det vigtigste øjeblik i hans karriere, da han foruden de over 10.000 tilskuere, havde både venner og familie med på sidelinjen.

”Min kone var ude og se næsten alle kampe, og jeg prøvede at lokalisere hende for at finde sådan et holdepunkt både før, under og efter kampene. Så har man et holdepunkt, hvor man kan finde noget ro eller få noget ekstra energi i modgang,” siger Anders Skaarup Rasmussen, som i dag ligger nr. 4 på verdensranglisten med sin doublemakker, Kim Astrup.

Den høje placering på verdensranglisten skyldes også den hjemmebanefordel, som bragte herredoublen hele vejen i vm-finalen i en propfyldt Royal Arena. På trods af en ellers perfekt turnering for det danske makkerpar, måtte de dog tage til takke med en sølvmedalje.

Og med det bristede drømmen om verdensmesterskabet definitivt for Anders Skaarup Rasmussen. ”Jeg går ud og giver min kone et kram, og der begynder jeg så at græde, fordi jeg siger til hende: Jeg bliver sgu nok aldrig verdensmester”, fortæller han.

Lyt til ’Øjeblikket’, og hør Anders Skaarup Rasmussen fortælle om, hvordan hans mange internationale sejre er blevet fejret med alt fra en 4-timers køretur i Frankrig til en bytur på en natklub i Kina.
Om podcasten 'Øjeblikket'

'Øjeblikket' med Anders Skaarup Rasmussen
10. maj 2024 | 44:51
Anders Skaarup Rasmussen har i løbet af sine mange år som professionel herredoublespiller vundet et utal af turneringer rundt omkring i verden, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sarah Bro, at karrierens største øjeblik fandt sted på dansk grund.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Cathrine Laudrup-Dufour
7. maj 2024 | 40:52

Med klare ambitioner om at få en medalje med hjem deltager Cathrine Laudrup-Dufour i dressurridning ved OL i Tokyo 2021. Hun er klar til at vinde, men med to fjerdepladser brister drømmen. I fjerde episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvor vigtigt det alligevel er at drømme højt og omgive sig med de rette mennesker.

Hør podcast
'Øjeblikket' med Emma Aastrand Jørgensen
8. maj 2024 | 41:31
Hendes muskuløse krop er et tydeligt tegn på den topform, som Emma Aastrand Jørgensen endelig har opnået som kajakroer, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvordan det faktisk er hendes dage under dynen, der har holdt hende i balance i kajakken.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Kathrine Heindahl
17. maj 2024 | 52:40
I sæsonafslutningen af ’Øjeblikket’ tager Sarah Bro på besøg hos stregspilleren Kathrine Heindahl på hendes hjemmebane hos Team Esbjerg. Hendes nylige knæskade betyder, at hun lige nu bruger mere tid i genoptræningslokalet end på banen, men i denne episode fortæller Kathrine Heindahl også om et øjeblik, der fik stor betydning for hendes karriere, selvom det intet havde med håndbold at gøre.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Mattias Skjelmose
8. maj 2024 | 45:00
Som blot 17-årig fangede Mattias Skjelmose interessen hos en spansk agent, som har givet det danske cykeltalent værktøjerne til både at opnå triumferne og tackle skuffelserne. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sara Bro om hvad den spanske agent betyder for ham, og hvordan de mødtes.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Peter Rosenmeier
8. maj 2024 | 37:59
Peter Rosenmeier brugte i syv år alle sine vågne timer på at træne, så han kunne vinde en guldmedalje ved de paralympiske lege i Beijing i 2008. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om bagsiden af medaljen, da det rent faktisk lykkedes.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Signe Bro
8. maj 2024 | 33:49
Tidligere svømmer og OL-deltager Sarah Bro er taget til Bellahøj Svømmehal. Her har hendes lillesøster Signe Bro hjemmebane, når hun træner intenst mod sine mål. Lyt med, når hun fortæller om OL og en rejse til Barcelona, der på papiret lignede et eventyr.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Simon Pytlick
8. maj 2024 | 44:16
Håndboldspilleren Simon Pytlick vil blive husket for, at han i 2023 var den første til at løfte VM-pokalen foran hele Danmark. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om, hvordan han selv har fortrængt dette øjeblik, når Sarah Bro besøger ham i Gudmehallerne.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Turpal Bisultanov
8. maj 2024 | 34:51
Turpal Bisultanov er et af verdens største talenter inden for brydning, men han har ikke haft mulighed for at deltage i OL – før nu. I august 2023 modtog han sit danske pas efter at have bestået indfødsretsprøven. I tredje episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om kampen om passet og om at forfølge bryderdrømmen – også selvom det betyder, at man skal flytte langt væk fra trygge rammer.
Hør podcast