Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
Udlodningsmidlerne

”Hun har sixpack, men flytter hun båden lige så meget, som jeg gør?”

Emma Aastrand Jørgensen, kajakroer, møder Sarah Bro i podcasten 'Øjeblikket'.

Hendes muskuløse krop er et tydeligt tegn på den topform, som Emma Aastrand Jørgensen endelig har opnået som kajakroer, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvordan det faktisk er hendes dage under dynen, der har holdt hende i balance i kajakken.

Hun kigger sig i spejlet og ser noget, som de færreste er i stand til at se. Hun ser sin drømmekrop.

For den 28-årige kajakroer er kroppen selvfølgelig vigtig, når man har ambitioner om at komme til OL i Paris i 2024, men Emma Aastrand Jørgensen ser ikke kun styrke og muskler – hun ser et manifest af alt sit hårde arbejde. 

”Det var det, jeg kunne se i det her spejlbillede. Jeg kunne være stolt over, at jeg har arbejdet hårdt og målrettet for det her,” fortæller hun Sarah Bro, som er taget ud til Danmarks Rocenter ved Bagsværd Sø for at besøge den dobbelte verdensmester. 

Kropsidealer i atletikkens verden kan være en svær snak, da det netop er kroppen, der er med til at afgøre marginalerne. En snak, Emma Aastrand Jørgensen ofte har haft med sig selv, når hun har misundt de andre kajakroeres udseende. 

”Det kan godt være, hun har sixpack, men flytter hun båden lige så meget, som jeg gør? Ror hun lige så stærkt? Det har jo ikke lige været tilfældet,” lyder det overlegent fra atleten, som er blevet beskrevet som Danmarks mest oplagte medaljehåb til det kommende OL i Paris.

Det er mere end en krop, der viser sig når Emma Aastrand Jørgensen kigger sig i spejlet. Det er også en fortælling om en atlet, som på trods af de hårde dage, har opnået sin drøm om at blive kajakroer på fuldtid.

Jeg bliver bare under min dyne, og forhåbentlig er det det, jeg bliver bedre af

Emma Aastrand Jørgensen
I podcasten 'Øjeblikket'
En Emma-dag

Som ung atlet var hun nødt til at færdiggøre sin uddannelse som bygningsmaler, men det var ikke nogen dans på roser for den skoletrætte kajakroer. Da Emma Aastrand Jørgensen bestod sin svendeprøve, kunne hun som 22-årig endelig sætte fuldt fokus på kajakken. 

”Jeg trykker min lærer og ledelsen i hånden og får en forløsning af, at nu skal jeg ikke gøre det her mere. Det var en hård tid at være lærling og kajakroer på samme tid, men også en ny begyndelse på noget stort,” fortæller hun.   


I sin kamp for at nå frem til dette definerende øjeblik, havde Emma Aastrand Jørgensen i lang tid haft svært ved at balancere de to liv som henholdsvis lærling og kajakroer. 

Hun tog derfor nogle vigtige pauser for ikke at kæntre. Hun tog en ’Emma-dag’. 

”En Emma-dag er en dag, hvor der er absolut ingenting i min krop eller hjerne, som vil noget som helst(…) Jeg bliver bare under min dyne, og forhåbentlig er det det, jeg bliver bedre af,” siger hun om de dage, hun i sidste ende tillod sig selv at have for ikke at drukne i træning og uddannelse. 

Lyt med i ’Øjeblikket’, når Emma Aastrand Jørgensen fortæller mere om den skuffende oplevelse at vinde bronze ved OL i Tokyo og om, hvordan hun blot få dage efter så det som en enorm lettelse. Podcasten ’Øjeblikket’ udkommer hver anden uge – her på Heartbeats eller der, hvor du lytter til din podcast.
Om podcasten 'Øjeblikket'

'Øjeblikket' med Anders Skaarup Rasmussen
10. maj 2024 | 44:51
Anders Skaarup Rasmussen har i løbet af sine mange år som professionel herredoublespiller vundet et utal af turneringer rundt omkring i verden, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sarah Bro, at karrierens største øjeblik fandt sted på dansk grund.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Cathrine Laudrup-Dufour
7. maj 2024 | 40:52

Med klare ambitioner om at få en medalje med hjem deltager Cathrine Laudrup-Dufour i dressurridning ved OL i Tokyo 2021. Hun er klar til at vinde, men med to fjerdepladser brister drømmen. I fjerde episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvor vigtigt det alligevel er at drømme højt og omgive sig med de rette mennesker.

Hør podcast
'Øjeblikket' med Emma Aastrand Jørgensen
8. maj 2024 | 41:31
Hendes muskuløse krop er et tydeligt tegn på den topform, som Emma Aastrand Jørgensen endelig har opnået som kajakroer, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvordan det faktisk er hendes dage under dynen, der har holdt hende i balance i kajakken.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Kathrine Heindahl
17. maj 2024 | 52:40
I sæsonafslutningen af ’Øjeblikket’ tager Sarah Bro på besøg hos stregspilleren Kathrine Heindahl på hendes hjemmebane hos Team Esbjerg. Hendes nylige knæskade betyder, at hun lige nu bruger mere tid i genoptræningslokalet end på banen, men i denne episode fortæller Kathrine Heindahl også om et øjeblik, der fik stor betydning for hendes karriere, selvom det intet havde med håndbold at gøre.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Mattias Skjelmose
8. maj 2024 | 45:00
Som blot 17-årig fangede Mattias Skjelmose interessen hos en spansk agent, som har givet det danske cykeltalent værktøjerne til både at opnå triumferne og tackle skuffelserne. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sara Bro om hvad den spanske agent betyder for ham, og hvordan de mødtes.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Peter Rosenmeier
8. maj 2024 | 37:59
Peter Rosenmeier brugte i syv år alle sine vågne timer på at træne, så han kunne vinde en guldmedalje ved de paralympiske lege i Beijing i 2008. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om bagsiden af medaljen, da det rent faktisk lykkedes.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Signe Bro
8. maj 2024 | 33:49
Tidligere svømmer og OL-deltager Sarah Bro er taget til Bellahøj Svømmehal. Her har hendes lillesøster Signe Bro hjemmebane, når hun træner intenst mod sine mål. Lyt med, når hun fortæller om OL og en rejse til Barcelona, der på papiret lignede et eventyr.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Simon Pytlick
8. maj 2024 | 44:16
Håndboldspilleren Simon Pytlick vil blive husket for, at han i 2023 var den første til at løfte VM-pokalen foran hele Danmark. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om, hvordan han selv har fortrængt dette øjeblik, når Sarah Bro besøger ham i Gudmehallerne.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Turpal Bisultanov
8. maj 2024 | 34:51
Turpal Bisultanov er et af verdens største talenter inden for brydning, men han har ikke haft mulighed for at deltage i OL – før nu. I august 2023 modtog han sit danske pas efter at have bestået indfødsretsprøven. I tredje episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om kampen om passet og om at forfølge bryderdrømmen – også selvom det betyder, at man skal flytte langt væk fra trygge rammer.
Hør podcast