Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
Udlodningsmidlerne

Det bliver bare helt sort, jeg tror ikke engang, at jeg græder

Signe Bro, svømmer, møder Sarah Bro i podcasten 'Øjeblikket'.

Tidligere svømmer og OL-deltager Sarah Bro er taget til Bellahøj Svømmehal. Her har hendes lillesøster Signe Bro hjemmebane, når hun træner intenst mod sine mål. Lyt med, når hun fortæller om OL og en rejse til Barcelona, der på papiret lignede et eventyr.
Signe Bro husker tydeligt, hvornår det går op for hende, at hun vil til OL. På grund af sin nældefeber er hun i 2008 havnet på Bispebjerg Hospital, og på ventegangen kører de Olympiske Lege i tv’et, som 9-årige Signe Bro ikke kan få nok af.

”Jeg var så betaget af det, og jeg synes, at det var så stort. Hvor vildt må det være at stå foran alle de mennesker og gøre noget, som man har trænet så hårdt for,” fortæller hun om sit første moment, der fik betydning for en lang karriere som svømmer.

Podcasten ’Øjeblikket’ er tilbage med en ny sæson og ny vært, Sarah Bro. I anden episode besøger hun sin lillesøster, Signe Bro, i Bellahøj Svømmehal for at dykke ned i de tre mest afgørende øjeblikke.

Da Signe Bro 12 år senere er lige ved at kvalificere sig til de Olympiske Lege, rammer corona verden. OL i Tokyo udskydes, svømmehallerne lukker, og Signes store drøm forvandles til et mareridt.

”Det bliver bare helt sort, jeg tror ikke engang, at jeg græder. Vi tænker: ’Hvorfor skal vi så overhovedet hoppe i vandet? Nu er det jo fuldstændig ligegyldigt. Har vi seriøst trænet i et år for ingenting?’” siger topsvømmeren om dengang, hun fik at vide, at karrierens klimaks var blevet udskudt.

Signe Bro endte med at svømme OL i Tokyo et år senere. Men da topsvømmeren kom hjem igen, satte det nye tanker i gang. Hvad gør man så, når man endelig har opnået det uopnåelige? Og i alderen af bare 22 år?

”Jeg havde bare en følelse af, at nu skal jeg gøre noget andet, for ellers stopper jeg. Jeg havde svært ved at se mig selv komme til OL igen, men hvis jeg vil det, og hvis jeg vil gå efter det igen, så bliver jeg nødt til at trække det hele op og flytte et andet sted hen, fordi lige nu sidder jeg fast.”


Nu skal jeg gøre noget andet, for ellers stopper jeg

Signe Bro
I podcasten 'Øjeblikket'
For topsvømmeren opstår der en unik mulighed for at starte træningen op på ny, da hun bliver tilbudt at svømme under en af verdens bedste trænere, Ben Titley. Der er bare et lille men… Hun skal til Barcelona – langt væk fra den hverdag, hun kender.

Lyt med i ’Øjeblikket’, når Signe Bro fortæller mere om karrieren i Barcelona, hvorfor hun er hjemme i Danmark igen, og hvordan hendes fremtidige planer i dansk svømning ser ud. Podcasten ’Øjeblikket’ udkommer hver anden uge – her på Heartbeats eller der hvor du lytter til din podcast.
Om podcasten 'Øjeblikket'

'Øjeblikket' med Anders Skaarup Rasmussen
10. maj 2024 | 44:51
Anders Skaarup Rasmussen har i løbet af sine mange år som professionel herredoublespiller vundet et utal af turneringer rundt omkring i verden, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sarah Bro, at karrierens største øjeblik fandt sted på dansk grund.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Cathrine Laudrup-Dufour
7. maj 2024 | 40:52

Med klare ambitioner om at få en medalje med hjem deltager Cathrine Laudrup-Dufour i dressurridning ved OL i Tokyo 2021. Hun er klar til at vinde, men med to fjerdepladser brister drømmen. I fjerde episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvor vigtigt det alligevel er at drømme højt og omgive sig med de rette mennesker.

Hør podcast
'Øjeblikket' med Emma Aastrand Jørgensen
8. maj 2024 | 41:31
Hendes muskuløse krop er et tydeligt tegn på den topform, som Emma Aastrand Jørgensen endelig har opnået som kajakroer, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvordan det faktisk er hendes dage under dynen, der har holdt hende i balance i kajakken.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Kathrine Heindahl
17. maj 2024 | 52:40
I sæsonafslutningen af ’Øjeblikket’ tager Sarah Bro på besøg hos stregspilleren Kathrine Heindahl på hendes hjemmebane hos Team Esbjerg. Hendes nylige knæskade betyder, at hun lige nu bruger mere tid i genoptræningslokalet end på banen, men i denne episode fortæller Kathrine Heindahl også om et øjeblik, der fik stor betydning for hendes karriere, selvom det intet havde med håndbold at gøre.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Mattias Skjelmose
8. maj 2024 | 45:00
Som blot 17-årig fangede Mattias Skjelmose interessen hos en spansk agent, som har givet det danske cykeltalent værktøjerne til både at opnå triumferne og tackle skuffelserne. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sara Bro om hvad den spanske agent betyder for ham, og hvordan de mødtes.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Peter Rosenmeier
8. maj 2024 | 37:59
Peter Rosenmeier brugte i syv år alle sine vågne timer på at træne, så han kunne vinde en guldmedalje ved de paralympiske lege i Beijing i 2008. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om bagsiden af medaljen, da det rent faktisk lykkedes.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Signe Bro
8. maj 2024 | 33:49
Tidligere svømmer og OL-deltager Sarah Bro er taget til Bellahøj Svømmehal. Her har hendes lillesøster Signe Bro hjemmebane, når hun træner intenst mod sine mål. Lyt med, når hun fortæller om OL og en rejse til Barcelona, der på papiret lignede et eventyr.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Simon Pytlick
8. maj 2024 | 44:16
Håndboldspilleren Simon Pytlick vil blive husket for, at han i 2023 var den første til at løfte VM-pokalen foran hele Danmark. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om, hvordan han selv har fortrængt dette øjeblik, når Sarah Bro besøger ham i Gudmehallerne.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Turpal Bisultanov
8. maj 2024 | 34:51
Turpal Bisultanov er et af verdens største talenter inden for brydning, men han har ikke haft mulighed for at deltage i OL – før nu. I august 2023 modtog han sit danske pas efter at have bestået indfødsretsprøven. I tredje episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om kampen om passet og om at forfølge bryderdrømmen – også selvom det betyder, at man skal flytte langt væk fra trygge rammer.
Hør podcast