Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
Udlodningsmidlerne

”Min dansklærer fik ikke set mig med rødbedepasset, men jeg tror, at hun så det fra oven”

Turpal Bisultanov, bryder, møder Sarah Bro i podcasten 'Øjeblikket'.

Turpal Bisultanov er et af verdens største talenter inden for brydning, men han har ikke haft mulighed for at deltage i OL – før nu. I august 2023 modtog han sit danske pas efter at have bestået indfødsretsprøven. I tredje episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om kampen om passet og om at forfølge bryderdrømmen – også selvom det betyder, at man skal flytte langt væk fra trygge rammer.

Da svarene på den danske indfødsretsprøve 2022 blev offentliggjort, kunne tjetjenskfødte Turpal Bisultanov juble. Han havde bestået på sit fjerde forsøg, og det betød ikke bare, at han endelig kunne få sit danske pas, men drømmen om at bryde ved OL blev mere virkelig end nogensinde før.

”Heldigvis kunne jeg huske alt, hvad jeg havde svaret. Så vi sad og skrev ned, hvor mange rigtige jeg havde, og vi kunne se, at jeg havde bestået den her prøve. Men vi kom ikke offentligt ud med noget, fordi… Hvis nu jeg havde nogle forkerte svar,” fortæller Turpal Bisultanov om et af de største øjeblikke i sit liv.

22-årige Turpal Bisultanov er professionel bryder og har vundet EM-guld og VM-sølv. Nu drømmer han om at komme til de Olympiske Lege i Paris 2024. I dag træner Turpal Bisultanov på det Nationale Kraftcenter, så Sarah Bro er i tredje episode af ’Øjeblikket’ taget til Nykøbing Falster for at blive klogere på hans vigtigste øjeblikke – både inden for måtten, men også udenfor.


Det var også i lokalerne på det Nationale Kraftcenter, at Turpal Bisultanov fandt ud af, at han havde nok rigtige svar til at bestå indfødsretsprøven. Men han var ikke alene om at fejre sejren, da han ni dage senere fik afsluttende svar, og den unge bryder fortæller om især en person, der havde afgørende betydning for kampen om det danske pas.

”Hun nåede ikke at se mig med rødbedepasset, men jeg tror, at hun har set det oppefra. Jeg ved, hvor meget det betød for hende, at vi bestod, hvor meget hun brugte sin tid på det, og hvor meget vi knoklede,” siger Turpal Bisultanov om sin dansklærer Alma Larsen, der gik bort i 2022.

Til den samtale får jeg at vide, at jeg skal stramme ballerne"

Turpal Bisultanov
I podcasten 'Øjeblikket'
I sommeren 2019 flyttede Turpal Bisultanov fra trygge rammer hos sin familie i Herning til Nykøbing Falster for at forfølge sin bryderdrøm. Men det er lidt af en omvæltning, og et andet vigtigt øjeblik for brydertalentet begynder med en samtale med sin sportschef og landstræneren et år efter tilflytningen.

”Til den samtale fik jeg at vide, at nu skulle jeg til at stramme ballerne. For de kunne godt se potentiale i mig, men de kunne også se, at når det blev for hårdt, og når noget gjorde ondt, så havde jeg en tendens til bare at trække mig eller sige, at jeg havde en skade. Bare finde på dumme undskyldninger. Men det er dér, at en bryder bliver dannet,” siger Turpal Bisultanov.

Og det bliver sidste skub i den rigtige retning for bryderen, der herfra begyndte at tage sporten mere alvorlig, og som sidenhen resulterede i medaljer til EM og VM.

Lyt med i ’Øjeblikket’, når Turpal Bisultanov fortæller mere om den afgørende samtale, OL til sommer, at have sin bror med i sporten, og når Sarah Bro overrasker med en lille gave, der har en helt særlig betydning for topbryderen.
Om podcasten 'Øjeblikket'

'Øjeblikket' med Anders Skaarup Rasmussen
10. maj 2024 | 44:51
Anders Skaarup Rasmussen har i løbet af sine mange år som professionel herredoublespiller vundet et utal af turneringer rundt omkring i verden, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sarah Bro, at karrierens største øjeblik fandt sted på dansk grund.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Cathrine Laudrup-Dufour
7. maj 2024 | 40:52

Med klare ambitioner om at få en medalje med hjem deltager Cathrine Laudrup-Dufour i dressurridning ved OL i Tokyo 2021. Hun er klar til at vinde, men med to fjerdepladser brister drømmen. I fjerde episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvor vigtigt det alligevel er at drømme højt og omgive sig med de rette mennesker.

Hør podcast
'Øjeblikket' med Emma Aastrand Jørgensen
8. maj 2024 | 41:31
Hendes muskuløse krop er et tydeligt tegn på den topform, som Emma Aastrand Jørgensen endelig har opnået som kajakroer, men i denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller hun om, hvordan det faktisk er hendes dage under dynen, der har holdt hende i balance i kajakken.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Kathrine Heindahl
17. maj 2024 | 52:40
I sæsonafslutningen af ’Øjeblikket’ tager Sarah Bro på besøg hos stregspilleren Kathrine Heindahl på hendes hjemmebane hos Team Esbjerg. Hendes nylige knæskade betyder, at hun lige nu bruger mere tid i genoptræningslokalet end på banen, men i denne episode fortæller Kathrine Heindahl også om et øjeblik, der fik stor betydning for hendes karriere, selvom det intet havde med håndbold at gøre.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Mattias Skjelmose
8. maj 2024 | 45:00
Som blot 17-årig fangede Mattias Skjelmose interessen hos en spansk agent, som har givet det danske cykeltalent værktøjerne til både at opnå triumferne og tackle skuffelserne. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han Sara Bro om hvad den spanske agent betyder for ham, og hvordan de mødtes.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Peter Rosenmeier
8. maj 2024 | 37:59
Peter Rosenmeier brugte i syv år alle sine vågne timer på at træne, så han kunne vinde en guldmedalje ved de paralympiske lege i Beijing i 2008. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om bagsiden af medaljen, da det rent faktisk lykkedes.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Signe Bro
8. maj 2024 | 33:49
Tidligere svømmer og OL-deltager Sarah Bro er taget til Bellahøj Svømmehal. Her har hendes lillesøster Signe Bro hjemmebane, når hun træner intenst mod sine mål. Lyt med, når hun fortæller om OL og en rejse til Barcelona, der på papiret lignede et eventyr.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Simon Pytlick
8. maj 2024 | 44:16
Håndboldspilleren Simon Pytlick vil blive husket for, at han i 2023 var den første til at løfte VM-pokalen foran hele Danmark. I denne episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om, hvordan han selv har fortrængt dette øjeblik, når Sarah Bro besøger ham i Gudmehallerne.
Hør podcast
'Øjeblikket' med Turpal Bisultanov
8. maj 2024 | 34:51
Turpal Bisultanov er et af verdens største talenter inden for brydning, men han har ikke haft mulighed for at deltage i OL – før nu. I august 2023 modtog han sit danske pas efter at have bestået indfødsretsprøven. I tredje episode af ’Øjeblikket’ fortæller han om kampen om passet og om at forfølge bryderdrømmen – også selvom det betyder, at man skal flytte langt væk fra trygge rammer.
Hør podcast