Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
Udlodningsmidlerne

Dyrenes Beskyttelse hjælper dyr i nød

Udlodningsmiderne støtter Dyrenes Beskyttelse

En af de heldige modtagere er Dyrenes Beskyttelse, som hjælper dyr i nød og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

En af Dyrenes Beskyttelses store indsatser er vildtpleje. Her får frivillige støtte til eksempelvis at oprette vildtplejestationer, hvor de tager imod syge og tilskadekomne vilde dyr, som har brug for pleje, før de kan genudsættes i naturen. Der er vildtplejestationer overalt i landet, hvilket stiller store krav og kræver en del resurser.

Hvad er udlodningsmidlerne?