BRASILIEN- SERBIEN

Bliv klogere på dagens kamp mellem Brasilien og Serbien samt dagens øvrige tre kampe som står mellem henholdsvis Schweiz - Cameroun, Portugal - Ghana og Uruguay - Sydkorea

Brasilien - Serbien optakt

Det blev til en triumf til Brasilien, da Brasilien og Serbien mødte hinanden sidst. Nu mødes de på Lusail Stadium i Lusail torsdag aften klokken 20:00 den 24. november 2022 i opgøret om tre point til gruppe G ved VM i Qatar.

De to hold har spillet mod hinanden før, og det var en tomålssejr ved VM for 4 år siden. Brasilien kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret efter to mål. Spartak Stadion havde lagt græstæppe til kampen, der sluttede 0-2. Hvem mon løber med sejren nu?

Hvad du skal vide om Brasilien

Brasilien skal forsøge at forbedre statistikken, der viser tre sejre ud af de fem seneste kampe, når de møder Serbien under ledelse af Dragan Stojkovic

Efter kampen mod Serbien er Brasiliens næste kamp den 28. november 2022, hvor de på Stadium 974 i Doha møder Schweiz mandag eftermiddag kl. 17:00.

Seneste kamp for Tites mandskab var mod Tunesien i en venskabskamp den 27. september 2022. Brasilien triumferede med slutresultatet 1-5.

Hvad skal du vide om Serbien

Dragan Stojkovics mandskab går ind til kampen med en vunden kamp mod Norge. Serbien holdt Norge fra at få bolden i netmaskerne, da de som udehold vandt med 0-2. Serbien er ubesejret i de fem seneste kampe, hvor det er blevet til en uafgjort og fire sejre. Med Dragan Stojkovics Serbien skal Serbien forsøge at udligne stimen som ubesejret.

Netmaskerne har blafret, og dommeren har fløjtet for mål 17 gange i Serbiens fem seneste kampe.

Efter kampen mod Brasilien er Serbiens næste kamp den 28. november 2022, hvor de på Al Janoub Stadium i Al Wakrah møder Cameroun mandag ved middagstid kl. 11:00.

Fun fact til kampen mellem Brasilien - Serbien

Efter Serbien tabte i straffesparkskonkurrence mod Skotland i EM 2020-kvalifikationsslutspillet, blev Ljubiša Tumbaković fyret og erstattet med Dragan Stojković.

Her finder du en oversigt over udvalgte VM-kampe
Brasserbold i ørkenen
Jogo bonito! Kan Brasilien stå for presset?
Hvem bliver Brasiliens samba konge?
Neymar, Jesus eller en helt tredje topscorer
KOM GODT I GANG HOS ODDSET

SÅDAN SPILLER DU

Få hjælp til hvordan du opretter en konto, køber en kupon, ind- og udbetaler penge til din spilkonto med mere

GÅ TIL ODDSET HJÆLP
FRIT SPIL GUIDE
Spil for 50 kr. på Australien-Danmark og få 50 kr. frit spil til VM.

Se hvordan du bruger dit frit spil her.
Download appen
I appen har du hundredevis af spil i din hule hånd, uanset hvor du befinder dig. Nemt og hurtigt!
DAGENS BOBLER

OPTAKT TIL SCHWEIZ - CAMEROUN

Det er første gang, at Schweiz og Cameroun skal møde hinanden. Nu mødes de på Al Janoub Stadium i Al Wakrah torsdag formiddag kl. 11:00 den 24. november 2022 i opgøret om tre point til gruppe G ved VM i Qatar.

Hvem triumferer i det første indbyrdes møde mellem Schweiz og Cameroun? Er det mon Cameroun, som udkonkurrerer, eller tager Schweiz sejren? Hvem løber mon med sejren nu?

Hvad skal du vide om Schweiz

Schweiz skal forsøge at forbedre statistikken, der afslører tre sejre ud af de fem seneste kampe, når de møder Cameroun under ledelse af Rigobert Song

Efter kampen mod Cameroun er Schweiz' næste kamp den 28. november 2022, hvor de på Stadium 974 i Doha møder Brasilien mandag eftermiddag kl. 17:00.

Seneste kamp for Murat Yakins mandskab var mod Tjekkiet ved UEFA Nations League A Grp. 2 2022/2023. Her tog Schweiz sejren med slutresultatet 2-1.

Hvad skal du vide om Cameroun

Rigobert Songs tropper går ind til kampen med en uafgjort i seneste kamp mod Jamaica. Kampen endte nemlig 1-1 og ingen af holdene kunne hyldes som vinder.

Cameroun har kun vundet en enkelt kamp ud af de fem seneste, og de skal nu forsøge at forbedre den statistik mod Schweiz, der ledes af Murat Yakin. Der har ikke været mange mål i Cameroun fem seneste kampe, hvor det er blevet til otte scoringer.

Efter kampen mod Schweiz er Camerouns næste kamp den 28. november 2022, hvor de på Al Janoub Stadium i Al Wakrah møder Serbien mandag ved middagstid kl. 11:00.

Fun fact til kampen mellem Schweiz - Cameroun

Schweiz er det eneste hold nogensinde til at blive slået ud af en VM turnering (2006) uden, at der blev scoret mod dem.

Huller i schweizer-forsvaret?
Får Schweiz et Bassogog i nødden eller klare de skærene?
Hvem går videre fra gruppe G?
Booker Schweiz eller Cameroun billetten til 1/8 finalerne?
DAGENS ØVRIGE KAMPE

OPTAKT TIL PORTUGAL - GHANA

Sidste gang Portugal og Ghana spillede mod hinanden løb Portugal med triumfen. Denne gang mødes de på Stadium 974 i Doha torsdag eftermiddag klokken 17:00 den 24. november 2022 i jagten på tre point til gruppe H ved VM i Qatar.

De to modstandere har mødt hinanden før, og det var et tæt opgør ved VM for 8 år siden. Portugal kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret efter tre mål. Ved slutfløjt sagde måltavlen nemlig 2-1, da Estadio Nacional de Brasilia lagde græstæppe til kampen. Hvem mon løber med sejren denne gang?

Hvad skal du vide om Portugal

Med tre sejre ud af de fem seneste kampe skal Portugal forsøge at forbedre statistikken, når de møder Ghana under ledelse af Otto Addo.

Efter kampen mod Ghana er Portugals næste kamp den 28. november 2022, hvor de på Lusail Stadium i Lusail møder Uruguay mandag aften kl. 20:00.

Seneste kamp for Fernando Santos' trup var mod Spanien ved UEFA Nations League A Grp. 2 2022/2023. Her tabte Portugal med scoren 0-1.

Hvad skal du vide om Ghana

Otto Addos hold går ind til kampen med en vunden kamp mod Nicaragua. Ghana holdt Nicaragua fra at score, da de som udehold vandt med 0-1.

Med tre sejre ud af de fem seneste kampe skal Ghana forsøge at forbedre statistikken, når de møder Portugal under ledelse af Fernando Santos. Netmaskerne har blafret, og dommeren har fløjtet for mål 18 gange i Ghanas fem seneste kampe.

Efter kampen mod Portugal er Ghana næste kamp den 28. november 2022, hvor de på Education City Stadium i Doha møder Sydkorea mandag eftermiddag kl. 14:00.

Fun fact til kampen mellem Portugal - Ghana

Ghanas landstræner, Otto Addo, har tidligere været assistent træner i FC Nordsjælland.

Siuuuu! Ronaldo-show mod Ghana?
Eller kan Kamaldeen & Kudus slå til?
Hvem går videre fra gruppe H?
Kommer Ghana videre til 1/8 finalerne?

OPTAKT TIL URUGUAY - SYDKOREA

Det blev til en sejr til Sydkorea, da Uruguay og Sydkorea løb ind i hinanden senest. Nu spiller de på Education City Stadium i Doha torsdag eftermiddag klokken 14:00 den 24. november 2022 i opgøret om tre point til gruppe H ved VM i Qatar.

De to lande har mødt hinanden før, og det var en tæt affære i en venskabskamp for 4 år siden. Efter tre mål kunne Sydkorea kunne trække sig sejrrigt ud af mødet. Hvem mon løber med sejren denne gang?

Hvad skal du vide om Uruguay

Uruguay skal nu forsøge at skaffe deres tredje sejr i seks kampe efter to sejre i de seneste fem kampe.

Efter kampen mod Sydkorea er Uruguays næste kamp den 28. november 2022, hvor de på Lusail Stadium i Lusail møder Portugal mandag aften kl. 20:00.

Seneste kamp for Uruguay var mod Canada i en venskabskamp den 27. september 2022. Her tog Uruguay sejren med målscoren 2-0.

Hvad skal du vide om Sydkorea

Sydkorea med træner Paulo Bento i spidsen kommer med selvtillid efter en sejr i deres seneste kamp mod Island. Resultatet kom efter et tæt møde, hvor Sydkorea tog sejren med scoren 1-0.

Med tre sejre ud af de fem seneste kampe skal Sydkorea forsøge at forbedre statistikken, når de møder Uruguay under ledelse af Diego Alonso. Der har været 12 mål i Sydkoreas fem seneste kampe.

Efter kampen mod Uruguay er Sydkorea næste kamp den 28. november 2022, hvor de på Education City Stadium i Doha møder Ghana mandag eftermiddag kl. 14:00.

Fun fact til kampen mellem Uruguay - Sydkorea

Uruguay vandt det allerførste VM afholdt på hjemmebane i 1930, hvor de slog Argentina 4-2 i finalen.

Bider Suárez fra sig i dag?
Eller giver Sydkorea Suárez og Uruguay den kolde skulder?
Go on Son!
Scorer Son Heung-min mod Uruguay?